18-11-2013

Maandagavond 18 November 2013 om half twaalf is mijn vader, naar wie ik vernoemd ben, op de schitterende leeftijftijd van 92 jaar toch nog plotseling overleden. Onze vader waar men die bewuste maandag op zijn 'kluppie' nog veel plezier om heeft gehad en die samen met mijn moeder nog lekker heeft gegeten. Ook nog 1 van zijn vele dagelijkse 'bakkies' heeft gedronken tijdens het '8 uur Journaal'. Mijn vader ook, die als amateurfotograaf samen met zijn vriend Bep Deege workshops volgde bij Wim Noordhoek en van wie ik, samen met mijn moeder, mijn eerste eigen echte kleinbeeldcamera, een 'Ferrania Lince 2' heb gekregen toen ik 14 jaar werd. Maar die, en dat heb ik altijd erg jammer gevonden, na mijn eindexamen van de MTS voor Fotografie in 1968 bijna nooit meer een camera heeft opgepakt. Ook niet nadat wij hem bij zijn VUT in 1982 nog een mooie camera cadeau hebben gegeven. Een schitterende vader, die ik iedereen zou gunnen, is er niet meer...... helaas! Wel heel veel foto's en naast ontzettend grappige ook heel veel gave herinneringen!!!

28-06-2013

Nieuw appartement voor mijn '90 plus' ouders
Na 1,5 jaar zoeken hebben we in Mei 2013 een mooi gerenoveerd appartement voor ze gevonden in Voorschoten. Waar, met de hulp van ons als mantelzorgers en zorginstelling Topaz, zij beiden hopelijk nog een mooi poosje van kunnen genieten.

24-03-2009

Afscheid van de ANWB
In Maart 2009 mocht ik na 40 dienstjaren als 1 van de laatsten bij de ANWB met de VUT. Mijn collega's van de afdeling bezorgden mij een dag om nooit meer te vergeten! Tot en met, als fervent Schotland-ganger, een pipeband in het bedrijfsrestaurant aan toe!

13-06-2007

Expositie in het 'Vermeercentrum' in Delft
Marijke en mijn ouders tekenen het gastenboek.

17-01-2002

Willem Alexander
In 2002 kwam prins Willem Alexander op werkbezoek bij de ANWB, waar hem een cadeau in de vorm van een door mij gemaakte panoramafoto van de 'Dokkummer Ee' (waar hij ooit tijdens de Elfstedentocht over heen schaatste) werd overhandigd. Tijdens deze ontmoeting kreeg ik de kans om hem ook mijn boek 'Local Landscapes' mee te geven.

Persoonlijk

sitekopthijs
thijs
Logon