Boeken (historie)

Local Landscapes
In 1993 verscheen bij uitgeverij P/F mijn eerste fotoboek 'Local Landscapes' met verhalen geschreven door de helaas al overleden Herman Hoeneveld. Het boek heeft als rode draad een dagcyclus onderverdeeld in 5 hoofdstukken. De beelden hierbij zijn geselcteerd uit alles wat ik tot dan toe had gemaakt, zowel uit vrij werk, als beeld gemaakt in dienst van de ANWB. Het schijnt dat dit, ook door Jan vd Meulen vormgegeven boek, nog verkrijgbaar is als ik google op de titel.

Zeeland  (2004)
Deze uitgave over de provincie Zeeland bestaat uit luchtfoto's van Karel Tomei en 'grondwerk' van mij en is geschreven door Rinus Antonisse. Het boek heeft 3 drukken beleefd waarvan de eerste is opgedragen aan mijn, vlak voor het verschijnen, overleden lieve vriendin en vrouw van mijn vriend Ed, Mattie Poot. Gelukkig heeft ze de aan haar opgedragen pagina in het boek nog wel gezien.

Rest 
Verder heb ik nog  een 8 talig fotoboek over Delft, speciaal voor souvenirwinkels, volgefotografeerd en aan een boek over Amersfoort meegewerkt. Oorspronkelijk gestart als een fotoboek in de serie 'Gezicht op', maar door omstandigheden een boek geworden gevuld met beeld van meer dan 15 verschillende fotografen, wat helaas niet tot een echt homogeen geheel heeft geleid. Ook heb ik via 'myphotobook' een soort 'herinneringsboek' gemaakt, in een oplage van 30 stuks, over het bedrijf 'Mammoet Van Oord', gespecialiseerd in het bouwen van windparken op zee.

sitekopthijs
thijs
Logon